12 HEILIGE DAGEN EN NACHTEN

1/6

Lang geleden leefden mensen met de maan- en de sterrenstanden en bestonden alle maanden uit 29 en een halve dag. Zodoende hadden ze aan het eind van het jaar 13 dagen en 12 nachten over. Het is net winterzonnewende geweest en toch worden de dagen maar niet langer. De tijd staat even stil, dag en nacht blijven in evenwicht. Daarom worden de nachten ‘heilige nachten’ genoemd. En nog steeds zegt men dat er meer gevoeld, gedroomd en ervaren wordt. Deze periode is bij uitstek geschikt voor bezinning op het afgelopen en komende jaar.
 
Hoe ziet het programma er globaal uit?
Het is heel fijn om voor deze periode een mooi schriftje aan te schaffen.

 

Voor de nachten krijg je één meditatie toegestuurd om voor het slapen gaan te beluisteren. Het helpt je af te stemmen op je dromen. Als je er niet steeds aan toekomt, geen probleem. En ook als je moeilijk je dromen kan onthouden, is er een fijne oplossing. Daarover hoor je later meer.’s Morgens is er om de dag, online een Kum Nye-yogales waarin we aandacht besteden aan het thema voor de dag. Overdag heb je dit thema bij je, gewoon thuis of waar je ook maar bent. Je kan er op allerlei manieren mee bezig, intensief of heel licht. Precies zoals het bij jou en je situatie past.En heb je een keer geen zin of komt het niet uit, dan sla je gewoon een dag over.Hoe dan ook, het is een uitgelezen mooie tijd om te reflecteren op het afgelopen jaar en het nieuwe jaar te begroeten.
 

Graag ondersteun ik je met verdiepende yogalessen en thema’s om zo deze bijzondere tijd met elkaar mee te maken. Thema’s die o.a. aan bod komen zijn; eenheid, dankbaarheid, hulp, wilskracht, de overgang beleven naar een open nieuw jaar, vreugde, vitaliteit. 

LESTIJDEN
OVERIGE INFORMATIE

OP EEN RIJTJE:
 

  • 7 Kum Nye yoga lessen: 25/27/29/31 december en 2/4/6 januari : 9.15-10.15 uur

  • Op de andere dagen, 26/28/30 december en 1/3/5 januari krijg je de andere thema's voor de dag per mail toegestuurd

  • 12 thema's 

  • 1 luister meditatie voor 12 nachten lekker slapen

€ 175

    © 2021 Els Gielens