EEN ONTWIKKELTRAJECT VOOR COACHES, THERAPEUTEN

YOGA - DOCENTEN

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8

Iedereen kent in zijn/haar ontwikkeling dat je op een punt komt dat inspiratie en vreugde in je werk wat verder weg raken. Dit is vooral voelbaar voor mensen die op ‘therapeutische’ wijze met mensen werken. Het is een natuurlijk gegeven dat zoiets gebeurt. En omdat je van je vak en de mensen houdt, ga je waarschijnlijk op zoek naar nieuwe vervulling en bezieling.

 

En dan blijkt dat bezieling gaat over een houding binnen in jou en dat het niet zozeer komt uit een methode die je aanbiedt. Uiteraard zijn programma’s o.a. behulpzaam bij het creëren van structuur, overzicht en veiligheid. Echter daarin zit niet primair de vervulling en de oplossing. Maar waar dan wel in en hoe kom je daar?

Alle geestelijke stromingen gaan in zekere zin over deze menselijke kwestie. Ook Patanjali, de grondlegger van yoga, brengt je via zijn sutra’s tot waar het wezenlijk over gaat; waarin zit de bevrijding en waar vooral niet in.

 

We gaan ons richten op een ruimer bewustzijn dat niet bekneld is in patronen en denkwijzen. We doen yoga om het lichaam ontvankelijker te maken en vervolgens verdiepen we een aantal sutra’s (van de 195) die rechtstreeks met ons dagelijks leven te maken hebben. Tijdens onze uitwisselingen zal blijken waar het gemis of juist het punt van bezieling ieder persoonlijk raakt. Zo houden we ons samenzijn levendig en kan vervolgens iedereen gelaafd en geïnspireerd weer verder met zijn/haar werk.

 

Ik heet je van harte welkom.

LESTIJDEN
OVERIGE INFORMATIE
5 BIJEENKOMSTEN

VRIJDAG 
14:30 - 17:30


16 september
7 oktober
11 - 25 november
16 december


LOCATIE - BLOEMENDAAL  

 €275 excl. btw

en inclusief thee, lekkers en huur van de ruimte voor de hele periode

***Bij annulering door de deelnemer binnen 2 weken voor aanvang van de cursusdatum is 100% van de cursuskosten verschuldigd.

    © 2022 Els Gielens