Najaarsbijeenkomsten
HEEL BLIJVEN IN KALE TIJDEN


Opmaat van 3 bijeenkomsten in 2022  vervolgtraject in 2023

.jpg

Misschien herken je het gevoel dat je aansluiting mist in een wereld die afstandelijker en geautomatiseerder wordt en daardoor aan het verharden is. Eén troost, je bent niet de enige die zoekt naar menselijk aangesloten willen zijn.

 

Het goede nieuws ook is dat zo’n beetje elke geestelijke stroming al eeuwen lang met dit gegeven bezig is geweest en daar ook antwoorden op geeft; ‘Hoe wordt je weer heel in een wereld die daar niet vaak mee bezig is?’

 

Er is nóg iets waar je op terug kan vallen. Elke geestelijke stroming had ook altijd een gemeenschap van mensen die elkaar konden ondersteunen.

 

Daarom start ik zo’n gemeenschappelijke groep, want ik denk dat hier grote behoefte aan is. Door samen te zijn ontstaat er steeds meer het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Voor mij zijn deze 3 bijeenkomsten in 2022 een opmaat tot een vervolgtraject in 2023.

 

Als grondtoon voor de middag breng ik telkens een nieuw thema in. Door middel van basale meditatieve yoga en naar elkaar luisteren, maken we contact met de persoonlijke thema’s die vanuit stilte naar ons toekomen.

 

Met mijn achtergrond van Taoïsme, Boeddhisme, de Yoga sutra’s van Patanjali en de Chinese innerlijke alchemie begeleid ik deze groep.

 

Ik kijk er naar uit om samen te komen en samen te zijn.

DRIE VRIJDAGMIDDAGEN

11 en 25 november, 9 december

14:30 – 17:00

€144,50 voor 3 x (dit bedrag is incl. 21% btw, thee, lekkers en huur ruimte)

LOCATIE: Bloemendaal

    © 2022 Els Gielens