top of page
INDIVIDUEEL TRAJECT 8 x
ZIT IK OP DE GOEDE WEG?

Een indicatie of je op de goede weg zit is als je vrij en ook betrokken om kan gaan met wat er dagelijks op je bord ligt. Dat je je acties durft te baseren op wat je (al die tijd al) weet.
Dat zou je de vrije levensstroom kunnen noemen.

willian-justen-de-vasconcellos-rM9V6BjNaKM-unsplash.jpg

We kunnen nogal eens het spoor bijster raken. Iedereen heeft vroeg of laat wel eens te maken met terugkerende problematieken, met soms hardnekkige patronen of met benauwdheid. Leed is er in allerlei gradaties. Recent opgelopen of tijdens de jeugd, geblokkeerd of er nog doorheen schijnend. Er kan sprake zijn (geweest) van een vorm van onderdrukking, een vorm van gebrek
aan interesse, of het ondergaan van goede, maar verstikkende bedoelingen. Dat uit zich nogal eens in relatieproblemen - privé, op het werk, in de familie. En vroeg of laat eist dit zijn tol en voel je dat je niet meer op de goede weg zit.

 

Op steeds jongere leeftijd is er sprake van burn-out verschijnselen, zoals sterke vermoeidheid, geen energie en zin meer hebben, onzekerheid e.d. Een vorm van leegte. En ergens is er toch dat verlangen om niet meer met de meute mee te willen gaan, weer op een origineel spoor te komen en werkelijke verbinding te voelen.

Sommigen hebben al veel op dit gebied gedaan en methodes uitgeprobeerd. Vanuit mijn persoonlijke (therapie) ervaring verdienen deze levensthema’s een meer menselijke benadering dan vanuit een stappenplan. Namelijk door op zoek te gaan naar een vrijer principe. En wat daarbij onontbeerlijk is, is dat we gelukkig allemaal een geweten hebben – we weten al die tijd of iets wel of niet klopte. In dit traject maken we contact met de levensstroom, door alsmaar innerlijk betrokken te blijven en niet meer de benauwdheid te volgen. Dan kom je uit bij wat jíj te bieden hebt in de wereld en kan je voortaan bewuster, ruimer en meer ontspannen omgaan met problemen.

In dit traject zijn er 8 individuele ontmoetingen van 60 minuten

Allereerst is rust en stilte het medicijn. Zonder rust kan je niet zien wat er speelt. Indien nodig zetten we vervolgens lichaamswerk in om (energetisch) op gang te komen. We gaan in gesprek, op zoek naar de levensstroom, naar illusies, naar wat altijd geweten is. Om te komen waar jij weer op het spoor komt van je wezen, je bezieling en om vandaaruit in de wereld te staan.

 € 725 incl. 21% btw.

Zakelijk tarief € 725 excl. 21% btw.

**Bij annulering door de deelnemer binnen 2 weken voor aanvang van de cursusdatum is
100% van de cursuskosten verschuldigd.

    © 2022 Els Gielens

    bottom of page