KUM NYE COACHING

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

Tijdens mijn individuele coaching richt ik mij op wat ‘de onderstroom’ genoemd wordt. De onderstroom zie ik als het leven, het Leven, dat ondanks alles doormeandert op zijn eigen manier. Hier zijn antwoorden op je vragen te vinden die ten diepste te maken hebben met je ziel, met je hart, met relaties, met verlangens. Met welke vraag je ook komt, we zullen ons hier mee bezig houden.

 

Soms begin ik met enkele Kum Nye lichaamsoefeningen om het sterk ontwikkelde denken wat achter ons te laten. Dan kan je maar zo op verkrampingen botsen. Maar dat is het begin! Ons lichaam en onze ziel durven wat meer op de voorgrond te komen. Ik volg intuïtief de subtiele aanwijzingen die te maken hebben met jouw onderstroom. Vandaaruit een beweging maken en die durven te volgen is vaak het prille begin van een meer natuurlijk leven.

 

Ik hoop dat je (ergens) vermoedt waar dit over gaat. Meestal is dat zo, want het gaat over diep menselijke dingen die we allemaal graag willen.

 

Neem gerust contact met me op en schrijf me waar je mee zit. En maak je niet al teveel zorgen. We gaan samen op zoek en jij bent het die de eerste spade in de grond zet.

 

Wees welkom!

EEN INDIVIDUELE SESSIE DUURT 45 MINUTEN

 

  € 70 (excl. btw)

3 afspraken € 195 (3 maanden geldig, exclusief btw)

**Bij annulering door de deelnemer binnen 24 uur voor aanvang van de sessie is
100% van de kosten verschuldigd.

    © 2022 Els Gielens