KUM NYE YOGA SEPTEMBER T/M DECEMBER OP LOCATIE EN ONLINE 

Kum Nye Yoga is door iedereen te beoefenen, ongeacht leeftijd of conditie. Het is een zachte vorm van zelfgenezing die spanningen verlicht en stress oplost.

 

De yoga-oefeningen zorgen ervoor dat je je lichaam weer beter voelt. Je maakt contact met je levendigheid en ervaart ontspanning.

Elke Kum Nye-oefening heeft een specifieke titel zoals; spanning smelten, de adem ervaren, gedachten lichter maken, innerlijk evenwicht vergroten.

Muurschildering in de tempel van

de 6e Dalai Lama

"Kum Nye belichamen is de kwaliteit van zijn manifesteren - een vibrerende levendigheid die volledig afgestemd is op het huidige moment."

LESTIJDEN
OVERIGE INFORMATIE

DE LESSEN ZIJN OP LOCATIE EN ONLINE TE VOLGEN

ZONDAG - 9.30 - 10.45 - HAARLEM of ONLINE 6 september t/m 13 december
MAANDAG - 9.30 - 10.45 - HAARLEM - HART 
Kleine Houtweg 18 of ONLINE - 7 september t/m 14 december

DINSDAG - 20.00 - 21.30 - BLOEMENDAAL
Dennenweg 17 of ONLINE - 8 september t/m 15 december
 
WOENSDAG - 9.30 - 10.45 - HAARLEM - HART  
Kleine Houtweg 18 of ONLINE - 9 september t/m 16 december

WOENSDAG - 19.30 - 20.45 - BLOEMENDAAL 
Dennenweg 17 of ONLINE - 9 september t/m 16 december
14 x € 224
( 13 x op zondag € 208)
Herfstvakantie geen les
Een gemiste les kan in overleg binnen de periode van september t/m december, online, worden ingehaald.
Er zijn vanwege de anderhalvemeter-samenleving op locatie minder plekken, dan we gewend zijn, beschikbaar. Ik hanteer de RIVM-maatregelen; zo zullen we o.a. de rubberen matten telkens reinigen en wordt binnenkomst en verlaten van de zaal extra georganiseerd. Volg je graag de lessen in de zaal, dan raad ik je aan z.s.m. te reserveren.

Aanbieding voor nieuwkomers; 2 kennismakingslessen voor €17,50. Neem even contact met mij op hoe dat het beste in de lopende lessen ingepast kan worden.

Ik ga door spanning heen en kan het daarna loslaten. De yoga werkt echt door in mijn dagelijks leven; ik blijf dagen ontspannen. Ik voel me goed na de les en ga op een lossere manier door de dag heen. Als ik een keer niet geweest ben merk ik het meteen.
 
De tragere bewegingen doen me goed, het leven is al zo snel. Ik voel mijn lichaam beter en mijn denken is rustiger en helder, alle gejaagdheid is weg.

    © 2020 Els Gielens