KUM NYE YOGA ALS AANVULLING OP THERAPIE

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

Wellicht herken je het; je bent langere tijd in therapie (geweest) die je belangrijke inzichten heeft gebracht, maar op een ander niveau lijkt er geen verandering plaats te vinden. Alsof een duurzame ontspanning ontbreekt. Zo kan het zijn dat je nog steeds snel getriggerd raakt, boos wordt, te alert blijft, wantrouwend bent, eigenlijk steeds gespannen of een gevoel hebt dat er iets niet klopt.

 

Vanuit deze ervaring ben ik zelf jaren geleden op zoek gegaan en heb het gevonden in Kum Nye. Inmiddels geef ik zo’n 20 jaar les hierin en begeleid mensen op hun weg.

 

Therapie helpt op het mentale en gevoelsmatige vlak, praten doet goed. Op een fysiek niveau blijft er echter iets onaangeroerd. Kum Nye Yoga raakt juist ‘deze fysieke laag’ aan. En is als aanvulling op therapie uitermate geschikt.

 

Hoe kan Kum Nye Yoga jou helpen?

Met Kum Nye Yoga maken we o.a. langzame bewegingsoefeningen die op een vriendelijke manier voor zelfgenezing zorgen via de fysieke weg, ons lichaam als geheel. In de oude traditie valt deze vorm daarom onder de geneeskunde. Kum Nye kalmeert zowel ons lichaam als onze geest tot een soepel functionerend geheel. Dat gebeurt doordat je denken en fysieke voelen meer en meer in evenwicht komen. En dit samenkomen zorgt voor een diepe ontspanning. Uiteraard is dit iets wat je alleen maar zelf kunt ervaren. Bij deze nodig ik je uit om een Kum Nye sessie bij te wonen. Er zijn verschillende mogelijkheden; in een groep (op locatie of online) of individueel. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken. Je bent van harte welkom.

LESTIJDEN
OVERIGE INFORMATIE

KUM NYE IN EEN GROEP - Zie Kum Nye Yoga

KUM NYE INDIVIDUEEL - Neem contact op voor een afspraak

KUM NYE IN EEN GROEP - Kennismaking 2 lessen - €17,50

KUM NYE INDIVIDUEEL - 45 minuten € 70,00

(exclusief btw)

3 afspraken € 195 (3 maanden geldig, exclusief btw)

    © 2022 Els Gielens