ZICHTBAAR ZIJN

Een fotoportret laten maken, waar je zo natuurlijk mogelijk op staat. Dat willen de meesten van ons. Gefotografeerd worden kan soms ongemakkelijk aanvoelen. De camera is immers op jou gericht, je bent je uitermate bewust van jezelf en denkt van alles. En dan tóch ontspannen zijn. Hoe ik dat aanpak?

 

Foto’s worden op een plek naar keuze gemaakt, zoals bij jouw thuis, in je studio of werkplaats. In Zichtbaar Zijn nemen we de tijd. Een fotosessie duurt ongeveer anderhalf uur. We maken kennis, raken aan elkaar gewend en aan de camera. Zonder dat je het in de gaten hebt maak ik gebruik van Kum Nye om in een ontspannen zijnssfeer te geraken. In mijn manier van fotograferen speelt ‘iets’ uit jouw omgeving een rol om zo jouw eigenheid en zichtbaarheid te benadrukken. In de loop der tijd ontstaat vanzelf op een ongekunstelde manier, jouw portret.

press to zoom

press to zoom

Describe your image

press to zoom

press to zoom
1/3

De kosten van een fotosessie is 75 euro incl. btw (exclusief eventuele reiskosten). Nadat ik de foto’s heb bewerkt ontvang je na verloop van tijd digitaal een portretfoto als jpeg-bestand.

    © 2021 Els Gielens