top of page
KUM NYE YOGA 
OP LOCATIE EN ONLINE  
IMAG5779_edited.jpg

HEILZAAM

Kum Nye is meer dan alleen yoga. Het zijn Tibetaanse ontspanningsoefeningen die rechtstreeks uit de oude wereld van de Tibetaanse geneeskunde komen. In Californië heb ik jarenlang les gehad van een van deze ‘geneesheren’. Kum Nye is een zachte vorm van zelfgenezing. Het helpt ons om evenwichtiger en gezonder te worden en het leven meer te waarderen. Dit lijkt eenvoudig, gezond blijven vraagt echter wel commitment van ons. Hoe dan ook, het is door iedereen te beoefenen, ongeacht leeftijd of conditie. 

MENSELIJK

Het sterke punt van Kum Nye, is dat het lichaam en geest integreert. Daardoor is je ontspanning sterker en blijft langer bij je, dan met lichamelijke oefeningen alleen. Het brengt namelijk eenheid, die je als mens ten diepste herkent. Tevens staat Kum Nye bekend om haar menselijk karakter. Het heeft een directe relatie met ons dagelijks leven. Dat merk je bijvoorbeeld aan de subtiele en tegelijk effectieve oefeningen. Een mens is tenslotte een subtiel wezen dat alleen onder deze omstandigheden echt iets kan opnemen en aanvaarden.

 

YOGA KLEDING

En dan nog iets over de kleding. We komen bij elkaar in gewone, prettige losse kleding. Je hoeft geen speciale yoga kleding aan te schaffen. Dát is ook het dagelijkse karakter van Kum Nye.

 

 

Je bent van harte welkom!

LESTIJDEN
OVERIGE INFORMATIE
MAANDAG - HART HAARLEM EN ONLINE 
9.30 - 10.45 - 6 maart t/m 19 juni

DINSDAG - BLOEMENDAAL EN ONLINE 
20.00 - 21.15 -  7 maart t/m 20 juni
12 x maandag € 192 incl. 21% btw.
14 x dinsdag € 224 incl. 21% btw.

(NB: zakelijk tarief € 232 of € 271 excl. 21% btw.)

Geen les:
voorjaarsvakantie 25 februari t/m 5 maart
meivakantie 22 april t/m 7 mei
Pasen
Pinksteren

 
Inhalen:

Een gemiste les kan, in overleg binnen de periode van januari tot en met juni, worden ingehaald.
 

 

Aanbieding voor nieuwkomers; 1 kennismakingsles voor €12,50. Neem even contact met mij op hoe dat het beste in de lopende lessen ingepast kan worden.

***Bij annulering door de deelnemer binnen 2 weken voor aanvang van de cursusdatum is 100% van de cursuskosten verschuldigd.

    © 2023 Els Gielens

    bottom of page