KUM NYE YOGA - MEI TOT ZOMERVAKANTIE
OP LOCATIE EN ONLINE  

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

HEILZAAM

Kum Nye is meer dan alleen yoga. Het zijn Tibetaanse ontspanningsoefeningen die rechtstreeks uit de oude wereld van de Tibetaanse geneeskunde komen. In Californië heb ik jarenlang les gehad van een van deze ‘geneesheren’. Kum Nye is een zachte vorm van zelfgenezing. Het helpt ons om evenwichtiger en gezonder te worden en het leven meer te waarderen. Dit lijkt eenvoudig, gezond blijven vraagt echter wel commitment van ons. Hoe dan ook, het is door iedereen te beoefenen, ongeacht leeftijd of conditie. 

MENSELIJK

Het sterke punt van Kum Nye, is dat het lichaam en geest integreert. Daardoor is je ontspanning sterker en blijft langer bij je, dan met lichamelijke oefeningen alleen. Het brengt namelijk eenheid, die je als mens ten diepste herkent. Tevens staat Kum Nye bekend om haar menselijk karakter. Het heeft een directe relatie met ons dagelijks leven. Dat merk je bijvoorbeeld aan de subtiele en tegelijk effectieve oefeningen. Een mens is tenslotte een subtiel wezen dat alleen onder deze omstandigheden echt iets kan opnemen en aanvaarden.

 

YOGA KLEDING

En dan nog iets over de kleding. We komen bij elkaar in gewone, prettige losse kleding. Je hoeft geen speciale yoga kleding aan te schaffen. Dát is ook het dagelijkse karakter van Kum Nye.

 

 

Je bent van harte welkom!

LESTIJDEN
OVERIGE INFORMATIE
MAANDAG - HART HAARLEM EN ONLINE 
9.30 - 10.45 - 9 mei t/m 11 juli

DINSDAG - BLOEMENDAAL EN ONLINE 
20.00 - 21.15
 -  10 mei t/m 12 juli
8 x maandag € 128
9 x dinsdag € 144

  
Vakanties en feestdagen geen les

Een gemiste les kan, in overleg binnen de periode van januari tot de meivakantie, worden ingehaald.

Aanbieding voor nieuwkomers; 2 kennismakingslessen voor €17,50. Neem even contact met mij op hoe dat het beste in de lopende lessen ingepast kan worden.

Ik ga door spanning heen en kan het daarna loslaten. De yoga werkt echt door in mijn dagelijks leven; ik blijf dagen ontspannen. Ik voel me goed na de les en ga op een lossere manier door de dag heen. Als ik een keer niet geweest ben merk ik het meteen.
 
De tragere bewegingen doen me goed, het leven is al zo snel. Ik voel mijn lichaam beter en mijn denken is rustiger en helder, alle gejaagdheid is weg.

***Bij annulering door de deelnemer binnen 2 weken voor aanvang van de cursusdatum is 100% van de cursuskosten verschuldigd.

    © 2022 Els Gielens