KUM NYE PLUS

1/8

Kum Nye Plus is speciaal gericht op ons geestelijk welzijn en bestaat uit 8 online bijeenkomsten waarin ik je met oefeningen e.d. ondersteun het weer goed te hebben met jezelf. Daarnaast stuur ik je regelmatig een inspirerende korte tekst waar we later op doorgaan. Plus is ook, dat er een individuele coaching wordt ingepland zodat je levendigheid, je ontspanning en je vitaliteit verder toe kunnen nemen.

 

Kunnen we in deze tijd toch lichamelijk en geestelijk gezond blijven?

Ja, dat kan. Er is namelijk iets waar we altijd op terug kunnen vallen. En in de nieuwe reeks Kum Nye Plus, gaan we dat doen. We nemen de tijd om onze lichamelijke vitaliteit en geestelijke helderheid weer voorrang te geven.

Hoe ziet het Kum Nye Plus-programma eruit?
 

  • Kum Nye Plus bestaat uit 8 online bijeenkomsten, ieder van 75 minuten. In de wekelijkse specifiek op deze cursus toegepaste Tibetaanse oefeningen en begeleide meditaties leer en ervaar je om het weer goed te hebben met jezelf. En dat is een gezond makende weldaad op dit moment.

 

  • Tevens ontvang je regelmatig een inspirerende korte tekst die je in de dag kan meenemen en kan helpen om je inzicht te vergroten en meer te gaan genieten.

 

  • Plus is ook, dat er individuele coaching wordt ingepland. Met mijn diverse expertises begeleid ik je in het onderzoek wat echt! jouw aandacht vraagt; waar loop jij tegenaan, wat is er nodig en wat gaat er goed?

 
Op deze manier komt je lichaam en geest weer op een spoor van vervulling; je levendigheid, je ontspanning en je vitaliteit nemen weer toe.
 
Telkens stuur ik je van tevoren een link zodat je via Zoom de wekelijkse les kan volgen. Mocht je vragen hebben over Zoom of anderszins, neem dan contact met me op.

Je bent van harte welkom!

LESTIJDEN
OVERIGE INFORMATIE

10 MEI T/M 5 JULI

8 BIJEENKOMSTEN

EN EN INDIVIDUELE COACHING

MAANDAG  - 20.00 - 21.15

€ 215

    © 2021 Els Gielens