KUM NYE YOGA JANUARI T/M APRIL OP LOCATIE EN ONLINE 

1/6

Kum Nye Yoga is door iedereen te beoefenen, ongeacht leeftijd of conditie. Het is een zachte vorm van zelfgenezing die spanningen verlicht en stress oplost.

 

De yoga-oefeningen zorgen ervoor dat je je lichaam weer beter voelt. Je maakt contact met je levendigheid en ervaart ontspanning.

Elke Kum Nye-oefening heeft een specifieke titel zoals; spanning smelten, de adem ervaren, gedachten lichter maken, innerlijk evenwicht vergroten.

Nieuw is dat ik de seizoensgedachte meeneem in de les. Ook is de sfeer van de les afhankelijk van het tijdstip waarop je de les volgt.
In de ochtend doen we energetisch wakker makende oefeningen.
In de avond is het tijd om de dag te verwerken, wat er in je leeft een plek te geven om zo rustig te kunnen gaan slapen.
Tijdens de zondagochtendles nemen we specifiek de rust en stilte van de zondag mee.

"Kum Nye belichamen is de kwaliteit van zijn manifesteren - een vibrerende levendigheid die volledig afgestemd is op het huidige moment."

LESTIJDEN
OVERIGE INFORMATIE

DE LESSEN ZIJN OP LOCATIE EN ONLINE TE VOLGEN

MAANDAG - 9.30 - 10.45 - HAARLEM - HART 
Kleine Houtweg 18 of ONLINE - 11 januari t/m 26 april

DINSDAG - 20.00 - 21.30 -
BLOEMENDAAL 
Dennenweg 17 of ONLINE - 12 januari t/m 27 april
WOENSDAG - 9.30 - 10.45 - HAARLEM
of ONLINE - 13 januari t/m 28 april

WOENSDAG - 19.30 - 20.45 - BLOEMENDAAL 
Dennenweg 17 of ONLINE - 13 januari t/m 28 april
14 x op maandag € 224
15 x op dinsdag en woensdag € 240
Voorjaarsvakantie en feestdagen geen les
Een gemiste les kan in overleg binnen de periode van januari t/m april, online, worden ingehaald.
Er zijn vanwege de anderhalvemeter-samenleving op locatie minder plekken, dan we gewend zijn, beschikbaar. Ik hanteer de RIVM-maatregelen; zo zullen we o.a. de rubberen matten telkens reinigen en wordt binnenkomst en verlaten van de zaal extra georganiseerd. Volg je graag de lessen in de zaal, dan raad ik je aan z.s.m. te reserveren.

Aanbieding voor nieuwkomers; 2 kennismakingslessen voor €17,50. Neem even contact met mij op hoe dat het beste in de lopende lessen ingepast kan worden.

Ik ga door spanning heen en kan het daarna loslaten. De yoga werkt echt door in mijn dagelijks leven; ik blijf dagen ontspannen. Ik voel me goed na de les en ga op een lossere manier door de dag heen. Als ik een keer niet geweest ben merk ik het meteen.
 
De tragere bewegingen doen me goed, het leven is al zo snel. Ik voel mijn lichaam beter en mijn denken is rustiger en helder, alle gejaagdheid is weg.

    © 2021 Els Gielens