KUM NYE YOGA
MEI T/M DE ZOMERVAKANTIE  

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

Kum Nye Yoga is door iedereen te beoefenen, ongeacht leeftijd of conditie. Het is een zachte vorm van zelfgenezing die spanningen verlicht en stress oplost.

 

De yoga-oefeningen zorgen ervoor dat je je lichaam weer beter voelt. Je maakt contact met je levendigheid en ervaart ontspanning.

Elke Kum Nye-oefening heeft een specifieke titel zoals; spanning smelten, de adem ervaren, gedachten lichter maken, innerlijk evenwicht vergroten.

Nieuw is dat ik de seizoensgedachte meeneem in de les. Ook is de sfeer van de les afhankelijk van het tijdstip waarop je de les volgt.
In de ochtend doen we energetisch wakker makende oefeningen.
In de avond is het tijd om de dag te verwerken, wat er in je leeft een plek te geven om zo rustig te kunnen gaan slapen.

"Kum Nye belichamen is de kwaliteit van zijn manifesteren - een vibrerende levendigheid die volledig afgestemd is op het huidige moment."

LESTIJDEN
OVERIGE INFORMATIE

DE LESSEN ZIJN ONLINE 

INDIEN DE RIVM RICHTLIJNEN HET TOELATEN LES OP LOCATIE

MAANDAG - 9.30 - 10.45 - 10 mei t/m 5 juli

DINSDAG - 20.00 - 21.30 - 11 mei t/m 6 juli

WOENSDAG - 19.30 - 20.45 - 12 mei t/m 7 juli
8 x op maandag € 128
9 x op dinsdag en woensdag € 144
vakanties en feestdagen geen les
Een gemiste les kan in overleg binnen de periode van maart t/m april, online, worden ingehaald.

Aanbieding voor nieuwkomers; 2 kennismakingslessen voor €17,50. Neem even contact met mij op hoe dat het beste in de lopende lessen ingepast kan worden.

Ik ga door spanning heen en kan het daarna loslaten. De yoga werkt echt door in mijn dagelijks leven; ik blijf dagen ontspannen. Ik voel me goed na de les en ga op een lossere manier door de dag heen. Als ik een keer niet geweest ben merk ik het meteen.
 
De tragere bewegingen doen me goed, het leven is al zo snel. Ik voel mijn lichaam beter en mijn denken is rustiger en helder, alle gejaagdheid is weg.

    © 2021 Els Gielens