KUM NYE YOGA - OKTOBER / DECEMBER
OP LOCATIE EN ONLINE  

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

Kum Nye Yoga is door iedereen te beoefenen, ongeacht leeftijd of conditie. Het is een zachte vorm van zelfgenezing die spanningen verlicht en stress oplost.

 

De yoga-oefeningen zorgen ervoor dat je je lichaam weer beter voelt. Je maakt contact met je levendigheid en ervaart ontspanning.

Ik neem de seizoengedachte nog nadrukkelijker mee in de les. In deze periode gaat het vooral over terugschakelen en rustig werken vanuit je bron. Doe de dingen zonder te pushen of te forceren. We gaan de herfstthema’s onderzoeken zodat je lichaam en geest precies in het seizoen meebewegen.

LESTIJDEN
OVERIGE INFORMATIE
MAANDAG - HART HAARLEM EN ONLINE 
9.30 - 10.45 - 25 oktober t/m 13 december

DINSDAG - BLOEMENDAAL EN ONLINE 
20.00 - 21.45
 -  26 oktober t/m 14 december

WOENSDAG - ONLINE 
19.30 - 20.45 - 27 oktober t/m 15 december
8 x maandag € 128
8 x dinsdag € 128

8 x woensdag € 128

Vakanties en feestdagen geen les

Een gemiste les kan, in overleg binnen de periode van september t/m december, worden ingehaald.

Aanbieding voor nieuwkomers; 2 kennismakingslessen voor €17,50. Neem even contact met mij op hoe dat het beste in de lopende lessen ingepast kan worden.

Ik ga door spanning heen en kan het daarna loslaten. De yoga werkt echt door in mijn dagelijks leven; ik blijf dagen ontspannen. Ik voel me goed na de les en ga op een lossere manier door de dag heen. Als ik een keer niet geweest ben merk ik het meteen.
 
De tragere bewegingen doen me goed, het leven is al zo snel. Ik voel mijn lichaam beter en mijn denken is rustiger en helder, alle gejaagdheid is weg.

    © 2021 Els Gielens