LEERGANG - DE KUNST VAN HET MENSZIJN  DEEL I

press to zoom
2 (2)
2 (2)

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8

De afgelopen twee jaar heb ik intensief studie gemaakt van diverse geestelijke stromingen, over wat je zou kunnen omschrijven als ‘De kunst van het mens zijn’. 

 

Het nieuwe leergang-programma gaat precies hierover; 'De kunst van het menszijn'. We onderzoeken op een verdiepende manier wat het betekent om mens en menselijk te zijn in deze tijd. We gaan ons spiegelen aan onderwerpen als: Wat is precies een natuurlijk ritme? Met welke ‘lagen’ heb ik in mijzelf te maken, zoals een gevoel laag, een etherische laag, een denk laag. Waar is mijn geweten als ik een keuze moet maken? Wat zou een verrijkende levenshouding zijn? Waar lijd ik eigenlijk aan en is er een weg uit het lijden? Is ons leven op aarde een scholing? Hoe om te gaan met dualiteit? Hoe breng ik het geleerde in mijn dagelijks leven.

Dit is een leergang waarin je zelfonderzoek doet. De uitkomsten worden tijdens onze samenkomstdagen besproken waardoor het nog verder verdiept. Zo kan je je steeds verder ontwikkelen. De diep menselijke thema’s in de leergang nodigen jou hiertoe uit. Ook zul je merken dat jouw onderzoek ook ten goede zal komen aan je naaste omgeving. 

Globaal komen we op een zaterdagmiddag om de drie/vier weken bij elkaar. Ik maak gebruik van diverse onderzoek vormen. Natuurlijk Kum Nye als basis, daarnaast begeleidde meditaties, uitwisseling in de groep, mijn visie op jouw zelfonderzoek, persoonlijke opdrachten, inspirerende teksten, creatieve vormen en de wereld van dromen als ze voorbijkomen.

LESTIJDEN
OVERIGE INFORMATIE

8 BIJEENKOMSTEN


 ZATERDAGMIDDAG 14.00 - 17.00

Voor de zomer

23 april

14 mei

 4 juni

2 juli

Na de zomer

 3 september

24 september

15 oktober

19 november 

LOCATIE: BLOEMENDAAL

Dennenweg 17

 €440 excl. btw

en inclusief thee, lekkers en huur van de ruimte voor de hele periode

NB: Deze leergang vindt ook plaats op zondagmiddag.

 zondagmiddag 14:00 - 17:00

Voor de zomer: 15 mei, 12 juni, 3 juli 

Na de zomer: 4 september, 25 september, 16 oktober , 20 november, 11 december 

**Bij annulering door de deelnemer binnen 2 weken voor aanvang van de cursusdatum is
100% van de cursuskosten verschuldigd.

    © 2022 Els Gielens