LEERGANG - ONZE OORSPRONKELIJKE NATUUR
HYBRIDE LES - ONLINE EN BIJEENKOMSTEN OP LOCATIE

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

Deze leergang is bedoeld voor mensen, zoals jij, die geruime tijd bezig zijn geweest met persoonlijke ontwikkeling en behoorlijk wat zelfkennis hebben opgebouwd. Desondanks kan je het gevoel houden dat er meer is, in de zin dat er een diepe wens is om meer vanuit je essentie waarachtig te leven.

 

In de Leergang Onze oorspronkelijke natuur, gaan we op zeer gelaagde en diepgaande manier contact leggen met dat wezenlijke in jou. Dat zoeken, die bewustwording is wat de mensheid al eeuwenlang doet. Het wordt dan eenheid, het onnoembare, god, essentie, ziel of onze oorspronkelijke natuur genoemd. En daar gaat ons onderzoek over. Ik begeleid je stapsgewijs om zo helder te krijgen hoe bijvoorbeeld onze emoties en gedachtes, onze vernauwingen ontstaan. Naast Kum Nye yoga (voor gevorderden) maken we gebruik van geleide meditaties. Ook komen er, ter ondersteuning van ons proces, mystieke teksten aan bod. We putten uit de bron van Dzokchen, Nyingma en Daoïsme, op een westerse manier. Zo ontwikkelen we steeds verder onze subtiliteit om van daaruit te handelen in het dagelijks leven. Als kers op de taart zal blijken dat juist dit zorgt voor de diepste persoonlijke vervulling.

Het is een speciale weg die we afleggen. Daarom vindt er vooraf een intake plaats; het luistert namelijk nauw om een goede start te maken en aanwezig te blijven met de voeten op de grond. Ik heb er veel zin in, om al datgene dat ik de afgelopen 20 jaar heb bestudeerd, les in heb gegeven en waarvan ik de werking heb ervaren, het komende cursusjaar aan te bieden.

LESTIJDEN
OVERIGE INFORMATIE

 ONLINE - MAANDAG - 20.00:21.15

6/13/20 september

11/18/25 oktober

15/22/29 november

BIJEENKOMST OP LOCATIE - ZATERDAG 

14.00 - 16.30

2 oktober

6 november

11 december

MAXIMAAL 8 DEELNEMERS

BIJEENKOMST LOCATIE: BLOEMENDAAL - Dennenweg 17

We onderzoeken niet zo zeer de persoonlijke conditioneringen, want dat zal je vast genoeg gedaan hebben. We onderzoeken de valkuil, het mechanisme dat daaraan ten grondslag ligt.

Door toegepaste Kum Nye oefeningen, teksten en gesprek ontdekken we onze oorspronkelijke heelheid en hoe jij die persoonlijk ervaart.

€475 inclusief intake, 9 online lessen en 3 bijeenkomsten op locatie, teksten, thee en mp3-meditaties voor thuis

DE LEERGANG OP ZONDAGMIDDAG ZIT VOL 

VERDIEPENDE GROEP ZONDAGMIDDAG 16.00 - 18.00 

25 september - 10/24 oktober

7 november - 5/19 december

    © 2021 Els Gielens