KUM NYE EN GEWOONTEPATRONEN

Als er, zoals nu, plotseling in ons leven zekerheden wegvallen, zijn we geneigd om op een aloude manier te reageren. Ontkennen, sacherijnig, lethargisch, overactief worden, of alleen maar spiritueel ermee bezig zijn, noem maar op. Het zijn niet de meest opwekkende reacties, maar we hebben ze nu eenmaal. Iedereen heeft een dergelijke gewoontepatroon en je hoeft je er niet voor te schamen. Juist in deze unieke tijd worden ze ineens heel zichtbaar. Een uitgelezen moment om er eens naar te kijken. ‘Crisis is kans’.

 

In 7 online bijeenkomsten gaan we dieper in hoe onze gewoontepatronen tot onnodige spanning en stress leiden. Deze Kum Nye cursus onderscheidt zich van de andere op mijn website omdat we door middel van actief zelfonderzoek en later via e-mail uitwisseling tot belangrijke inzichten kunnen komen.

 

We onderzoeken allerlei lichamelijke zaken, zoals onze ogen, de adem, aanspannen etc.

Aan bod komt o.a.:

·       Waar precies in mijn lichaam span ik aan

·       Wanneer blokkeert mijn adem

·       Wanneer vernauw ik en verlies ik het gevoel van ruimte

·       Hoe raak ik het contact met mijzelf of de ander kwijt en hoe herstel ik deze

·       Hoe ziet mijn innerlijke vrijheid er eigenlijk uit

·       Wie ben ik nou werkelijk

Van tevoren e-mail ik je een korte wijsheidstekst die ons mensen al eeuwenlang tot dienst zijn geweest. Tevens maken we onze gewoontepatronen bewust door met enkele toepasselijke vragen bezig te gaan. Naderhand hebben we per email contact. Het vraagt een toegespitste houding van jou en mij, we gaan niet in ‘ellelange’ verhalen maar blijven to-the-point. Een prachtig onderzoek en weet dat net zoals jij een ander er ook mee bezig is. En dat steunt ons.

Als we opgewekt zijn stroomt onze energie vrijelijk en is er geen onnodige spanning of stress.

Je bent van harte welkom op deze cursus.

LESTIJDEN
OVERIGE INFORMATIE

WOENSDAGOCHTEND 11.15 - 12.30 

8 -15 - 22 april

6 - 13 - 20 - 27 mei 

ALLE LESSEN ZIJN ONLINE 

7 bijeenkomsten

 125

    © 2020 Els Gielens