VROUWLIJK LEIDERSCHAP

'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.'

Pippi Langkous

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9

Er is veel meer vrijheid voor vrouwen om te bepalen hoe ze willen leven, getrouwd of niet, met of zonder kinderen, werkend of niet. Dat is een grote verworvenheid die een enorme invloed heeft op de ontwikkeling van de mensheid als geheel. Maar ondanks dat vrouwen qua sociale en politieke rechten nu ruim baan krijgen zich te manifesteren, blijken veel vrouwen te worstelen met een innerlijke pijn of verwonding, die hen ervan weerhoudt werkelijk vervulling in hun leven te vinden. Nu de uiterlijke barrieres steeds meer weggenomen worden, komen zij innerlijke barrieres tegen, die alleen langs innerlijke weg kunnen worden opgelost.

Veel vrouwen bewonen hun buik onvoldoende en vinden het moeilijk om in hun kracht te staan. Er is in de buik een leegte waarneembaar, die samenhangt met een gebrek aan eigenwaarde. Deze 'wond' kan niet alleen worden geheeld door herstel van gelijke rechten voor vrouwen op juridisch en sociaal niveau, hoe belangrijk dit ook is. Er is dieperliggende heling nodig!

Symptomen van niet in je kracht staan zijn: een gebrek aan aarding, een gebrek aan kracht en onafhankelijkheid, gemakkelijk gevoelens oppikken van anderen en energetisch versmelten met de omgeving en moeite hebben om grenzen te stellen en voor zichzelf op te komen

Ben jij ook geinteresseerd 

LESTIJDEN
OVERIGE INFORMATIE

11 - 25 MEI

8 - 22 JUNI

6 JULI

5 BIJEENKOMSTEN

 

DINSDAG - 9.30 - 11.00

€ 100

    © 2021 Els Gielens