top of page

VIER WINTERMEDITATIES

ONLINE

Deze stille tijd heeft van nature een zoete, vreugdevolle sfeer van kalmte en vrede.

.jpg

Na het grote uitademen van de natuur is daar de rust, valt eindelijk de stilte in de aarde. De tijd rond Kerstmis tot Driekoningen is ook vanuit een mystieke of religieuze beleving sinds eeuwen een tijdvak van rust, stilte en leegte. Elke seizoen heeft zo zijn kenmerkende eigenschap. Als je die in jezelf opneemt, kan je je blijven ontwikkelen zonder uitgeblust te raken. Zo is de kersttijd dé rustfase van het jaar, onontbeerlijk om daar aan toe te geven.
 

De vier online wintermeditaties geven je de gelegenheid om hierop af te stemmen. Met lichte yoga en diepe meditatie worden we meer ontvankelijk. Het autonome proces van stil worden rond kerst, het oude jaar achterlaten en het nog lege nieuwe jaar begroeten vindt juist in deze ontvankelijkheid plaats.
 

Voor wie kerst een lastige tijd vindt, brengen deze meditaties een betekenisvolle vervulling van de stilte. Voor mensen die druk zijn verdwijnt de doe-modus naar de achtergrond.

VIER ONLINE BIJEENKOMSTEN - 9.15 - 10.30 uur

24 december – Opmaat kerstnacht, de stilte ingaan
28 december – Oudjaar, een voelbaar jaar achter ons
2 januari – Nieuwjaar, kaal en leeg zijn

6 januari – Driekoningen, begroeten van de nieuwe tijd

 

€ 80 inclusief 21% btw.

Nadat je je opgegeven hebt en ter voorbereiding op deze bijzondere tijd ontvang je een email met aanvullende informatie.

 

**Bij annulering door de deelnemer binnen 2 weken voor aanvang van de cursusdatum is
100% van de cursuskosten verschuldigd.

    © 2022 Els Gielens

    bottom of page